Kirándulás a Veresegyházi Medveotthonba

2015.04.15-én szerda reggel izgatottan indultunk el diákjainkkal, hogy egy csodás napot töltsünk el a veresegyházi Medveotthonban.
Reggel busszal indultunk az iskolától. A diákok alig várták, hogy megérkezzenek, mert eddig még egyiküknek sem volt lehetősége a Medveparkba ellátogatni. Az utazás során röviden ismertettük a gyerekekkel az ott élő medvéket, hiszen az interneten fellelhető róluk néhány információ.
Az érkezés után csoportokba elindultunk felkutatni a buszon már megismert állatokat. A gyerekek rengeteg képet készítettek a farkasokról, és medvékről.
Sikerült azt is megnézni, ahogyan falkába verődve a farkasok védik az elemózsiájukat, és fitogtatva erejüket kiharcolták a számukra finom falatokat!
Az időjárás is kedvezett nekünk, csodálatosan szép napsütéses időnk volt. A medveparkban kialakított játszóteret is élvezték a diákok. Kipróbálták, beültek az ott lévő kis vasútra is. A bátrabbak felmásztak a kilátóra is. A kihelyezett padokon pedig időnként megpihenve megosztották egymással tapasztalataikat a látottakról.
Élményekkel gazdagon, kellemesen elfáradva indultunk hazafelé. A buszon sok gyerek az átélt élmények és a sok séta hatására mosolyogva aludt el.