Pünkösd

2015.05.22 -én pénteken került sor iskolánkban a már hagyományosnak tekinthető Pünkösdi király és királynő választásra. Ez a nap megmérettetés volt a lányok és fiúk számára is, hiszen közülük került ki az ügyességi és egyéb vetélkedők eredményeképpen a nap végén az idei Pünkösdi király és királynő.
A napot csoki evő versennyel kezdtük. Majd külön váltak a fiúk és a lányok. A fiúk több versenyszámban mutathatták meg erejüket: lányhordó verseny, hídon átkelés, birkózás, zsákban futás, kötélhúzó verseny, ügyességi kidobó, gurító verseny és lábszépség verseny.
A lányok pedig háziasszony totóban, egészséges receptek írásában, gombvarrásban, gyöngyfűzésben, smink és hajfonó versenyben mérkőzhettek meg egymással.
A lábszépség versenyt nagyon élvezték a lányok, csak úgy, mint a fiúk, amikor a hölgyek vonultak fel előttük és ők adhatták le szavazataikat a legszebb lányokra.
A nap fénypontja a Pünkösdi király és királyné, valamint az udvarhölgyei személyének kihirdetése és a nyeremények átadása volt.
Elmondhatjuk azonban, hogy nagyon sikeresen zárult ez a nap. Jó kedvünket még a kinti esős időjárás sem vehette el, hiszen diákjaink vidáman, lelkesen vettek részt a feladatokban, élvezték az aulában megrendezett játékos vetélkedőket.

Felelős: Katona Csaba Egy pár foto ...