Angol nyelvi tábor

2015.06. 26-án az utolsó napot az eddigiekhez hasonlóan reggeli közös imádsággal kezdték. A csoportok ezt követően átbeszélgették a tanultakat és megismételték a héten hallottakat. Ezt játékos foglalkozások formájában valósították meg a vendégeink, így lehetőségük volt felmérni mit sikerült elsajátíttatni a tanulókkal a hét folyamán. Angol kérdéseket tettek fel, amelyre a gyerekeknek tudni kellett helyesen válaszolniuk. A sikerélmény rögzítése képen jutalomként egy-egy nyalókát, cukorkát, kitűzőt kaptak a gyerekek, mely fellendítette az óra hangulatát, motiválták őket.

A csoportbontás utolsó foglalkozásaként pedig készültek az iskola előtt bemutatandó műsorukra.

Minden csoport színvonalas kis produkciót adott elő. Iskolánk diákjai meglepetéssel készültek a vendégeinknek, bábelőadást mutattak be, amely meséket a mi gyerekeink írtak meg és játszották el. Iskolánk egyik diákja énekelt is egy szép magyar és egy angol nyelvű dalt, ami elnyerte a vendégek tetszését. Meglepetést okozva ezzel vendégeinknek, hogy ennyi tehetséges diák jár iskolánkba.

Zárásként a diákok egy-egy oklevelet vehettek át, amely igazolta a hét sikeres angol nyelv tanulást. Valamint a napot közös bográcsozással és étkezéssel zártuk.