Iskolai karácsonyi ünnepségDecember 19-én, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon került sor iskolánkban a karácsonyi ünnepségre.
Az iskola aulájában minden osztály egy-egy szépen feldíszített asztal köré ült az osztályfőnökök, tanárok társaságában, majd közösen megtekintették az Isten kegyelméből című filmet, melyet az iskolánkat látogató, MEK misszió tagjai hoztak a tanulók számára. A megható, tanulságos film után a diákok csapatversenyen vettek részt, melynek a „Mentsük meg a Télapót” nevet adta Katona Csaba tanár úr. A verseny során tréfás feladatokat, ügyességi játékokat kellett a tanulóknak megoldaniuk. A győztes csapatok édességet kaptak jutalmul.
A nap zárásaként ünnepélyes karácsonyi műsort tekinthettünk meg. Énekkel léptek fel a FÁI osztályának tanulói, valamint Berki Mária szociális gondozó, ápoló 10. évfolyamos tanuló. Verset adott elő Patay Fanni, Ökrössy József, Berki Lívia eladó 9. évfolyamos tanulók, valamint Talpas Szilvia, a FÁI tanulója. Ezt követően áldást mondott Lados István, iskolánk lelkésze. A műsor után az iskola tanulói finom ebédet kaptak a szomszédos Hegymenet épületében.
Az utolsó tanítási nap meghitten, karácsonyi hangulatban telt, és bár minden tanuló jól érezte magát, örömmel köszöntek el egymástól és tanáraiktól a téli szünetre.

Felelősök: Katona Csaba, Lados István, Hankó Edit, Poncski Hajnalka

Itt pedig a fotók...